16/04/2009

ARADA BIR



-Arada bir merak ederim, diger insanlarin anne/babasi hic mi zopalamamistirlar onlari kucukken diye. kime sorsam tek tokat bile yemedim dedi arkadaslarimdan su ana kadar. bi tek italyan bi arkadas vardi o babasinin kucukken cok zopaladigini soyledi.su koskoca dunyada yalniz degilmisim gibi cok sevinmistim. bizimkiler cok zopalardilar beni. uzerime discharge olurlard
i.

-Arada bir dedem ya da anneannem arasa icim bir garip olur. neden bilmiyorum ama acayip oluyor. en kotusude bi dogum gunumde olmustu bu "ic acayiplesmesi"nin. kampta marijuana (a.k.a esrar) iciyoruz deli gibi gunduzleyin, benim artik stoned olmama ramak kalmis anneannem aradi. o konusma sanirim hayatimin en uzun konusmalarindandi.
-Esrar filan arada bir iyi gidiyor. komik anlar oluyor guruhla icildiginde, herkes pasifize mutlu. en bomba hatirladiklarim:

*arkadas eline ketcap alir ve sorar: "bu ne?", oburu de kafabindunya heceleyerek: "kee-t-c-aaa-p"
*metroyu ters platformda beklemek.
*topluca stoned olmak. calan kapiya bile gidip bakamamak. yani orda biri iceri girse bizi sikse domaltsa hicbisi yapamicaz. o derece bi raatlik, bi genislik.

-Arada bir degil, forza alkol!

-Ama arada bir alkolun dozaj "super fine" ayarlandiginda sufer seyler oluyor. ama ayar -benim bunye icin- injektorun silindire puskurttugu yakit-hava karisimi gibi mukemmel sekilde olmali. insan 5 kasa vicodine icmis gibi olanzi. dert,tasa=0 (sifir). normalde iki kelam edemiyecegim kizla yalasmak= priceless!

- Arada bir merak ederim, bardan/diskodan zink diye kiz kaldirmak nasil oluyor diye. sunca yasima geldim hic yapmisligim yok. ya ben cok kazmayim (buyuk ihtimalle bu) ya da etraftakiler beni paso yiyiyor. olmuyor lan!

-ayrica diskolarda insanlarin o yuksek volumde nasil birbirileriyle konustuklarini hic anlayamam. benimle konusmaya calisanlara "hee/evet/ja"gibi cevaplar verip gecistiririm.

konsantrem fikildi ---transmission end--------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. alkol çok şahane bişiy azizim ama eskisi gibi içemiyorum lan artık ben. ertesi gün beynimde filler zkişiyor adeta.. hüzünlü bir küfür ediyorum o ağrıyı hissedince..

    ReplyDelete
  2. su icmek zibarmadan once iyi geleymus da o alkolle hatirlanacak sey mi bu? direk verenzi bunyeyi yataga

    ReplyDelete

spammers will be brutally bashed and DBAC (don't be a cunt)