16/03/2008

Bir Zombi Gunu Olarak Pazar



pazar gunlerini tek sevmemi saglayan sey pazartesi gibi le$ bir gunden once gelip kendini zorla sevdirtmesidir namussuzun...bir de pazar=hangover gibi cagrisimlar var, yok zaten gercegin ta kendisi bu...

dun aksam gene bunyeyi hayvanliklara vererek votka sisesi bittikten sonra ne varsa doktum bogazima...sonra bi baktim hatun kisiler bardaklarina dahi dokunma ihtiyaci duymamislar, sonra kendimi sorgulama ihtiyaci duydum acaba ne kadarini ictim sisenin diye...fakat midedeki alkol coktan kana karismaya baslamisti ve geri donus yoktu (bkz. irreversible)...arka planda calan feuer frei'in da etkisiyle icme olayina devam ettim (bkz. durmak yok yola devam)...kimi siralar kendimi karaoke yapan japon olayinda bulduysam da atilan pis bakislar susturdu beni...yaw hayvan herif, oraya house party olayi kiz kaldirmaya gitmissin teorik olarak bardaga bile dokunmaman gerekiyor, a kalite hayvansin! yeni rygepolitik sagolsun hatun kisiler evde sigara ictirmiyor, bu kurali unutmus biri olarak yaktigim sigara uzerine pata kute kapi onune konuldum...iceri girdikten sonra da zaten daha fazla sigara icmedim, sevkim kirilmisti bi kere...sonra kalktik bara gittik, bikac tekila da orada nezaketen ictim fakat kisa sure sonra tekila alalim diyen kisinin ben oldugunu anladim...gecenin bitimine dogru taksiye verecek kadar param olmadigini farkettim ve taban power ile eve kadar yurudum...yolda 8ler cizmekten dolayi kah calilara kah elektrik direklerin carptim, yurudum, carptim, yurudum...bi ara bisiklet araklamaya kalktiysam da arkadas alikoydu..ipnetor
gece sonu eve yurumek kadar kotu birsey yok aq, %100 iskence...sabaha kalktigim da ise tipik bir pazar gunu beni bekliyordu...arka fona just a perfect day konsa, cuk otururdu...yataktan musluga dogru ilerledim, bunye deli gibi dehidre oldugundan ½ litre suyu ictim, kesmedi ustune kola ictim...mide jagermister ve turevlerinden oturu follos olmustu, firina pizza attim...deli gibi actim ama yiyemedim pizzanin hepsini...mide kazan gibi kayniyordu...dus aldim fayda etmedi...hala evde zombiler gibi oturuyorum, tam yiyemedigim pizzanin kalanlarina dalacam birazdan...zafer benim olmali!

5 comments:

  1. yaw hayvan herif, oraya house party olayi kiz kaldirmaya gitmissin teorik olarak bardaga bile dokunmaman gerekiyor, a kalite hayvansin!
    sırf şurası yeter abi ahahaa

    ReplyDelete
  2. Irreversible ne bicim bir iskencedir hatun seyirciye, nebicim bir komplodur bunyeye. Ayni hangover.

    bkz.iceriklerinde animsatici ogler barindiran yazilar

    ReplyDelete
  3. Geçmiş olsun diyorum başka şey demiyorum. Hele o eve dönme işkencesi.. Hangover'dır beni alkolden soğutan yegane olay, yaptığım hayvanlıklar bile değil.
    Alkolikler olarak yanındayız Dude, seni anlıyoruz. Get well soon. (Gerçi çoktan iyileşmişsindir herhalde..)

    ReplyDelete
  4. +Şu an aynı senin durumundayım. Günlerden de pazar.. Feci lan!

    ReplyDelete

spammers will be brutally bashed and DBAC (don't be a cunt)